-A A+

Fatih Belediyesi 1. Fotoğraf Yarışmasının Başvuruları Değerlendiriliyor

26.11.2020

Fatih Belediyesi ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) işbirliğiyle bu yıl ilki düzenlenen ve başvuruların 20 Kasım’da tamamlandığı “Fotoğrafın Gör Dediği” yarışmasına ulaştırılan fotoğraflar jüri tarafından değerlendiriliyor.

Fatih Belediyesi 1. Fotoğraf Yarışmasının Başvuruları Değerlendiriliyor
Fatih’i vizörden bambaşka formlarıyla gösterecek olan yarışmada, dereceye girenler 150 bin TL’ye varan maddi ödül ile ödüllendirilecek. Katılımcılar; Fatih’in herhangi bir yerinin, tarihi veya mimari eserlerinin, insanlarının veya sokaklarının, dijital kolaj, siyah-beyaz veya renkli fotoğraflarla anlatıldığı üç farklı kategoride yarışıyor. Fotoğrafları; Prof. Dr. Özer Kanburoğlu, Coşkun Aral, İzzet Keribar, Leyla Emektar, İhsan İlze, İsmail Küçük, Murat Gür, Mustafa Yılmaz ve Abdullah Kargılı’dan oluşan jüri değerlendiriyor.

Fatih Belediyesi'ni Arahttps://tk.emsal.com.tr/fatihb/ E-Bültene Abone OlE-BÜLTEN ÜYELİĞİ
Başkan Instagram Başkan Twitter Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web