-A A+

Fatih Kent Konseyi Genel Kurulu Gerçekleşti

Fatih Kent Konseyi 6. Dönem 1. Olağan Genel Kurulu'nda mevcut Başkan Mustafa Türk tekrar başkanlığa seçildi.

9 Eylül 2021
Fatih Kent Konseyi Genel Kurulu Gerçekleşti

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan’ın katılımıyla gerçekleşen Fatih Kent Konseyi’nin 6. Dönem 1. Olağan Genel Kurulu toplantısında yönetim kurulu ve komisyon üyeleri de hazır bulundu. Genel kurulda mevcut başkan Mustafa Türk yeniden başkanlığa seçildi. Başkan M. Ergün Turan programda yaptığı konuşmada yeni dönemin hayırlara vesile olmasını dileyerek Başkan Türk’ü tebrik etti.

Fatih Belediyesi'ni Arahttps://tk.emsal.com.tr/fatihb/ SMS ve E-bülten AboneliğiSMS ve E-bülten Aboneliği
Başkan Instagram Başkan Twitter Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web
Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.