-A A+

Fatih Yine Kazandı!

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, Cumhur İttifakı adayı olarak girdiği 31 Mart Yerel Seçimleri'nde elde ettiği oy oranıyla rakiplerini geride bırakarak 5 yıl daha Fatih'i yönetme görevini üstlendi. Bugün mazbatasını alarak yeni döneme resmen başladıklarını belirten Başkan Turan, Fatih'e hizmet etmeye devam edeceklerini vurguladı.

5 Nisan 2024
Fatih Yine Kazandı!

5 yıl boyunca yaptığı hizmetlerlerle Fatih halkının gönlünde taht kuran mevcut belediye başkanı ve Cumhur İttifakı adayı M. Ergün Turan, 31 Mart Yerel Seçimleri'nde aldığı oy oranıyla rakiplerini geride bırakarak Fatih Belediye Başkanlığı'na tekrar seçildi. Başkan Turan, Fatihli vatandaşların güvenini kazanarak önümüzdeki 5 yıl boyunca gece gündüz demeden Fatih'e değer katacak projeleri hayata geçirmek için çalışma vaktinin geldiğini belirtti. Bugün mazbatasını alarak yeni döneme resmen başladıklarını ve Fatih'e hizmet etmeye devam edeceklerini vurguladı. Bu göreve layık gören başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Fatihli hemşerilerine, destekleriyle güç veren AK Parti Teşkilatı'na ve Cumhur İttifakı'nın bir parçası olan MHP'nin Fatih İlçe Teşkilatı'na şükranlarını sundu. "Fatih'imize hayırlı olsun," temennisinde bulunarak, "Marka projelerimizle ilçemize her geçen gün değer katmaya, gönüller yapmaya devam edeceğiz inşallah," dedi.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin