-A A+

Fatihli Kadınlar KARINCA El Emeği Eğitim Birimi'nin Amigurumi Atölyesi'nde El Becerilerini Geliştiriyorlar

Fatihli kadınlar KARINCA El Emeği Eğitim Birimi’nin Amigurumi Atölyesi'nde el emeğiyle ahtapot temalı dekoratif amigurumiler yaparak hem el becerilerini geliştirdiler hem de keyifli vakit geçirdiler.

9 Haziran 2024
Fatihli Kadınlar KARINCA El Emeği Eğitim Birimi nin Amigurumi Atölyesi nde El Becerilerini Geliştiriyorlar

KARINCA El Emeği Eğitim Birimi tarafından Hekimoğlu Eğitim Birimi'nde düzenlenen Amigurumi Atölyesi Fatihli kadınları bir araya getirdi. Atölyede katılımcılar kendi el emekleriyle ahtapot temalı dekoratif amigurumi ve çeşitli el işi çalışmaları yapma fırsatı buldular.

Amigurumi Atölyesi'nde katılımcılar tığ veya şiş kullanarak ördükleri sevimli oyuncakları elyaf dolgu ile doldurdular. Atölye yalnızca oyuncaklarla sınırlı kalmayıp katılımcılara kaktüs şeklinde şık anahtarlıklar veya bal kabağı temalı dekoratif amigurumiler yapma imkanı da sunuyor. Her bir katılımcı ilgiyle derslere katılarak kendi el emeğiyle eserler ortaya çıkarıyor. Karşılıklı yardımlaşma ve öğrenme atmosferi herkesin yaratıcılığını serbest bırakabileceği bir ortam oluşturuyor.

KARINCA El Emeği Eğitim Birimi’nin atölyeleri katılımcıların hem el becerilerini geliştirmelerine hem de sosyal bir ortamda keyifli vakit geçirmelerine olanak tanıyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin