-A A+

Fatihli Öğretmenler Kendilerine Özel Düzenlenen Etkinlikte Bir Araya Geldi

26.11.2021

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen yemekte ilçede görev yapan öğretmenlerle bir araya geldi.

Fatihli Öğretmenler Kendilerine Özel Düzenlenen Etkinlikte Bir Araya Geldi
Fatih’te görev yapan öğretmenler Fatih Belediyesi tarafından düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel davette bir araya geldi. Başkan M. Ergün Turan ev sahipliği yaptığı yemekte öğretmenlerle ayrı ayrı görüşerek geldiklerini için teşekkür etti ve günlerini kutladı. Canlı müzik eşliğinde öğretmenlerin doyasıya eğlendiği akşamda Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mucip Kına ömrünü öğretmeye, öğrenmeye ve bilgilerini aktarmaya adayan tüm öğretmenler adına öğretmenler günü pastasını kestiler. Etkinlik hep birlikte hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Fatih Belediyesi'ni Arahttps://tk.emsal.com.tr/fatihb/ E-Bültene Abone OlE-BÜLTEN ÜYELİĞİ
Başkan Instagram Başkan Twitter Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web