-A A+

Fırınlarımız Dezenfekte Ediliyor

Fatih Belediyesi ekipleri ilçede hizmet veren fırınlarda dezenfekte çalışması yapıyor.

24 Aralık 2020
Fırınlarımız Dezenfekte Ediliyor

Fatih Belediyesi ekipleri, korona virüse karşı sürdürülen tedbir çalışmaları kapsamında ilçedeki unlu mamul satan işletmelerde dezenfeksiyon çalışması gerçekleştiriyor. İşletmelere gerekli tüm tedbirlerin uygulanması yönünde uyarılarda bulunulurken, dezenfekte işleminde Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı ve insan sağlığına zararı olmayan ürünler kullanılıyor. Korona virüse karşı tedbir çalışmalarını ilk günden itibaren aralıksız olarak sürdüren Fatih Belediyesi, ilçedeki tüm Aile Sağlığı Merkezleri ile hastaneleri, muhtarlıklar ile belediyeye ait hizmet araçlarını düzenli olarak dezenfekte etmeye de devam ediyor.

Fatih Belediyesi'ni Arahttps://tk.emsal.com.tr/fatihb/ SMS ve E-bülten AboneliğiSMS ve E-bülten Aboneliği
Başkan Instagram Başkan Twitter Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web
Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin