-A A+

GastroSanat'ta Vatandaşın Yoğun İlgisiyle Kayıtlar Başladı!

Lezzetin ve birçok sanat branşının buluşma noktası olan GastroSanat, açılışının ilk gününden vatandaşın ilgisi ve katılımdan dolayı kayıtlarda yoğunluk yaşıyor.

4 Kasım 2023
GastroSanat ta Vatandaşın Yoğun İlgisiyle Kayıtlar Başladı!

Yavuz Sultan Selim Mahallesi, Haliç Caddesi üzerinde yer alan Fatih Belediyesi GastroSanat’ın açılışı Fatihli vatandaşların yoğun ilgisi ve katılımıyla gerçekleşti. İlgi ve katılımdan dolayı da kayıtlarda yoğunluk yaşanıyor. GastroSanat, profesyonel şefler eşliğinde pastacılık, Osmanlı Saray Mutfağı, Dünya Mutfağı, aşçı çırağı, fırıncılık, kahve yapım teknikleri ve daha birçok mutfak deneyimini keşfetme imkanı sunuyor. Yeni açılan bu merkez, yalnızca mutfak alanında değil aynı zamanda kuyumculuk teknolojileri, porselen boyama, cam dekorlama, ev tekstili, Haute Couture abiye giyim gibi farklı branşlarda da geniş bir eğitim olanağı sağlıyor. Ayrıca eğitimlerin gerçekleşeceği derslikleri merak edenlere merkez gezdirilerek tanıtım yapılıyor. Katılımcılar, mutfak sanatlarının yanı sıra Sanat Atölyesi'nde yer alan diğer branşlarda da kendi yaratıcılıklarını keşfetme fırsatı buluyor, ustalar eşliğinde el becerilerini geliştirme şansına sahip oluyorlar.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin