-A A+

Gaziler Günü Fatih'te Kutlandı

19 Eylül Gaziler Günü Fatih’te düzenlenen yemekli programla kutlandı.

19 Eylül 2019
Gaziler Günü Fatih te Kutlandı

Fatih Kaymakamlığı tarafından 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir program düzenlendi. Topkapı Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yemekli programa Fatih Belediyesi ev sahipliği yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda Kuran-ı Kerim Tilaveti okundu. Programa katılan gaziler ve şehit yakınları hatırlanmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Şehit ve gazilere duyduğu minnet duygusunu ifade eden Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, “Bizler bu topraklar üzerinde nefes alıp veren bireyler olarak sizlere sadece şükran ve minnet değil aynı zamanda canımızı, malımızı ve huzurumuzu da borçluyuz. Allah hepinizden razı olsun. Bugün güzel ülkemizin başına örülen her türlü çoraptan kurtulmayı ülkemiz başarıyorsa ve yolundan sapmadan hızla ilerliyorsa, dosta güven ve düşmana korku salıyorsa bunda burada bulunan şehit yakınlarımızın, gazilerimizin büyük bir emeği ve payı var.” diye konuştu.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin