-A A+

Gençler, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'na Özel Yedikule Hisarı'ndaki “Balon Futbolu” Etkinliğinde Buluştu

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'na özel olarak Yedikule Hisarı'nda düzenlenen 'Balon Futbolu' etkinliğinde gençler, hem spor yapmanın keyfini çıkardılar hem de eğlenceli vakit geçirdiler.

19 Mayıs 2024
Gençler, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı na Özel Yedikule Hisarı ndaki “Balon Futbolu” Etkinliğinde Buluştu

İstanbul'un tarihî sembollerinden Yedikule Hisarı, “19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı” kapsamında gençleri ağırladı. Fatih Belediyesi'nin düzenlediği "Balon Futbolu" etkinliği, gençlerin keyifli vakit geçirmesine fırsat tanıdı. FitFatih koordinatörlüğünde gerçekleşen etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. Katılımcılar kura ile takımlarını oluşturdular ve oyunun sonunda kazanan takım üyeleri, FitFatih tarafından ücretsiz vücut analizi ile ödüllendirildi. Güneşli bir cumartesi gününü Yedikule Hisarı'nda geçiren gençler, mutlulukla ayrıldılar. Bu etkinlik, gençleri bir araya getirerek spor yapmaya teşvik etti ve eğlenme fırsatı sundu. “Balon Futbolu” katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin