-A A+

Gençler, Silivrikapı FANÇO'da Düzenlenen Nurullah Aydın'ın “Yazarla Söyleşi” Programında Buluştu

Silivrikapı Çocuk Kütüphanesi'nde düzenlenen "Yazarla Söyleşi" etkinliği, gençler için keyifli ve öğretici bir deneyim sunarak, yazar Nurullah Aydın ile keyifli bir buluşmaya ev sahipliği yaptı.

17 Mayıs 2024
Gençler, Silivrikapı FANÇO da Düzenlenen Nurullah Aydın ın “Yazarla Söyleşi” Programında Buluştu

Silivrikapı Çocuk Kütüphanesi, düzenlediği eğitici programlarla gençleri bir araya getirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Nurullah Aydın’ın “Yazarla Söyleşi” programı düzenlendi. Programda gençler, yazar Nurullah Aydın ile keyifli ve öğretici vakit geçirdiler.

Programın odak noktası, Aydın’ın dikkat eksikliğinden muzdarip bir yazarın maceralarını anlattığı kitabıydı. Kitap, kahramanı Bilal Yeter’in (nam-ı diğer “Bil. Yeter”) sadece kitaplardan öğrendiği bilgilerle yaşamaya çalışmasını ve kasabasında yetişen endemik bir bitkinin gizemli şekilde yok edilmesiyle başlayan macerasını konu alıyor. Bilal, kelaynak bitkisinin ekili olduğu saksıyı yanına alıp kaçan, kasabadaki kellerin son umudu olan Ayşe teyzeyi aramaya koyulur. Ancak bu yolculukta birçok aksilikle karşılaşır ve heyecan dolu bir kovalamaca başlar.

Nurullah Aydın, söyleşide gençlere kitabın yazım sürecinden ve karakterlerin gelişiminden bahsetti. Ayrıca gençlerle birlikte kitabın temalarını ve ana mesajlarını tartıştı. Bilal’in macerasında öne çıkan arkadaşlık, mahalle kültürü ve sorunları çözme konularını ele aldı.

Etkinliğin sonunda gençler, yazarla birebir sohbet etme ve kitabı imzalatma fırsatı buldular. Silivrikapı Çocuk Kütüphanesi, bu tür programlarla gençlerin gelişimine katkı sağlarken onları edebiyatla buluşturuyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin