-A A+

Kadim İstanbul'da Bisikletle Kültür Turları Başladı

24.10.2020

İstanbul’un gözbebeği Fatih’i rehber eşliğinde bisikletle keşfedip, keyifli bir seyahat fırsatı sunan “Kadim İstanbul’da Bisikletle Kültür Turları”nın cumartesi günkü programı gerçekleşti.

Kadim İstanbul'da Bisikletle Kültür Turları Başladı

Fatih Belediyesi’nin bisiklet kullanımını ve sağlıklı yaşamı teşvik etmek amacıyla başlattığı, rehber eşliğinde geçilen yerler hakkında tarihi bilgilerin verildiği özel bir gezi programı olan ve hafta sonu için programlanan “Kadim İstanbul’da Bisikletle Kültür Turları"nın cumartesi ayağı gerçekleşti. 30 kişinin katıldığı ve pandemi kuralları gözetilerek gerçekleşen programda Sulukule, Ayvansaray, Balat, Cibali, Edirnekapı, Eğrikapı, Fener ve Zeyrek lokasyonları ziyaret edildi. Yoğun ilgi gören program 31 Ekim - 1 Kasım tarihlerinde tekrar gerçekleştirilecek.

Fatih Belediyesi'ni Arahttps://tk.emsal.com.tr/fatihb/ E-Bültene Abone OlE-BÜLTEN ÜYELİĞİ
Başkan Instagram Başkan Twitter Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web