-A A+

Kadınlarımız KARINCA İle Üretmeye Devam Ediyor

8.2.2021

Fatih Belediyesi KARINCA projesi ile kadınların hem kendilerini geliştirip yeni şeyler öğrenmesi, hem de üretmesine imkân sağlanıyor.

Kadınlarımız KARINCA İle Üretmeye Devam Ediyor

Pandemi sebebiyle ara verilen KARINCA kursları kademeli olarak eğitime devam ediyor. Fatihli kadınlar proje kapsamındaki birçok farklı branşta sunulan eğitimlerle hem yeni şeyler öğreniyor hem de üretip, ürettiklerini satarak aile bütçesine katkı sağlayabiliyor. Devam eden kurslarımızdan biri de “makrome”. Araçsız, elle yapılan ve birbiri arasından geçirilen ipliklerin meydana getirdiği düğümlerle gelişen bir sanat olan ve kullanım alanı her geçen gün genişleyen “makrome” kursumuzla ilgili detaylı bilgiyi 0212 521 53 63 numaralı telefondan Kadın Aile ve Eğitim Birimimizi arayarak edinebilirsiniz.

Fatih Belediyesi'ni Arahttps://tk.emsal.com.tr/fatihb/ E-Bültene Abone OlE-BÜLTEN ÜYELİĞİ
Başkan Instagram Başkan Twitter Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web