-A A+

Kano ve Kürek Sporları Merkezi'nde “19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı” Coşkusu!

“19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı” kapsamında Kano ve Kürek Sporları Merkezi’nde düzenlenen etkinliklerle gençler bayram sevincini yaşadı.

20 Mayıs 2024
Kano ve Kürek Sporları Merkezi nde “19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı” Coşkusu!

Fatih Belediyesi Kano ve Kürek Sporları Merkezi'nde düzenlenen “19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı” etkinlikleri coşkuyla gerçekleştirildi. Gençler ve spor severlerin yoğun ilgi gösterdiği program, keyif dolu anlara sahne oldu.

Etkinliğin en önemli kısmı, Haliç'in mavi sularında gerçekleştirilen Su Sporları Geçit Töreni’ydi. Özenle süslenip ışıklandırılan tekneler, Haliç boyunca bir geçit töreni düzenledi. Program, teknelerin su üzerindeki gösterileri, bayrak açılışları ve havai fişek gösterisiyle taçlandı.

Gecenin eğlenceli bir diğer etkinliği ise gençlerden oluşan müzik grubunun konseriydi. Genç müzisyenlerin performansları, dinleyicilere keyif dolu dakikalar yaşattı. Konser boyunca söylenen şarkılar ve yapılan gösteriler, katılımcılara bayram sevincini hissettirdi. Spor ve müziğin bir araya geldiği bu anlamlı program, gençler tarafından ilgiyle takip edildi.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin