-A A+

Karasurları Millet Bahçesi'nin 1. Etabı Hizmete Giriyor

İlçemizin en önemli yeşil alan projelerinden biri olan Karasurları Millet Bahçesi’nin uygulama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Projenin 17 bin metrekaresini oluşturan 1’inci etabı kısa süre içinde Fatihlilerin hizmetine sunulacak.

17 Ocak 2023
Karasurları Millet Bahçesi nin 1. Etabı Hizmete Giriyor

Fatih’i cazibe merkezi haline getirecek önemli projelerden biri olan Karasurları Millet Bahçesi, toplamda 230 bin metrekarelik bir alanı kapsaması bakımından genelde İstanbul, özelde Fatih’teki yeşil alan miktarını büyük oranda arttıracak. Bu alanın yaklaşık 17 bin metrekaresini oluşturan ve basketbol sahası, tematik bahçeler, dumansız piknik alanları, çocuk oyun ile fitness alanlarından oluşan 1’inci etabı kısa bir süre sonra vatandaşların kullanımına açılacak.

Fatih Belediyesi'ni Arahttps://tk.emsal.com.tr/fatihb/ SMS ve E-bülten AboneliğiSMS ve E-bülten Aboneliği
Başkan Instagram Başkan Twitter Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web
Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin