-A A+

“KARINCA El Emeği” Ürünlerimiz Kitabevi Fatih Web Sitesi Aracılığıyla Sizlerle!

KARINCA El Emeği Eğitim Birimi'nin atölyelerinde özenle üretilen ürünlerin satışı, Kitabevi Fatih web sitesinde de gerçekleştiriliyor. Kitabevi Fatih'in online platformunda porselen, seramik, kazaziye, deri, çini ve mefruşat gibi çeşitli kategorilerde ürünler bulunuyor.

16 Nisan 2024
“KARINCA El Emeği” Ürünlerimiz Kitabevi Fatih Web Sitesi Aracılığıyla Sizlerle!

KARINCA Mağaza fiziksel mağaza konseptinde hizmet veren bir kuruluş olarak bilinirken şimdi dijital dünyaya adım atıyor. Kitabevi Fatih web sitesi aracılığıyla KARINCA El Emeği ürünlerini müşterilere sunarak daha geniş bir erişim ve alışveriş kolaylığı sağlıyor. Online platformunda, porselen, seramik, kazaziye, deri, çini ve mefruşat gibi çeşitli kategorilerde özenle üretilmiş ürünler bulunuyor. Bu adım Kitabevi Fatih’in müşterilere daha geniş bir ürün yelpazesi sunma ve alışveriş deneyimini çevrimiçi platforma taşıma kararlılığını gösteriyor.

KARINCA El Emeği Eğitim Birimi’nin ürünlerini incelemek için https://kitabevifatih.com/ web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin