-A A+

Kariye Camii Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın Video Konferans Yöntemiyle Katıldığı Programda Açıldı

Kariye Camii, 79 yıl aradan sonra Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın video konferans yöntemiyle katıldığı, Fatih Belediye Başkanı Sn. M. Ergün Turan, İstanbul Valisi Sn. Davut Gül, Fatih Kaymakamı Sn. Cafer Sarılı, AK Parti İstanbul İl Başkanı Sn. Osman Nuri Kabaktepe ve İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürü Sn. Coşkun Yılmaz'ın da iştirak ettiği programda açıldı.

6 Mayıs 2024
Kariye Camii Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ın Video Konferans Yöntemiyle Katıldığı Programda Açıldı

Kariye Camii de dahil olmak üzere 201 eser, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferans yöntemiyle katıldığı, Fatih Belediye Başkanı Sn. M. Ergün Turan, İstanbul Valisi Sn. Davut Gül, Fatih Kaymakamı Sn. Cafer Sarılı, AK Parti İstanbul İl Başkanı Sn. Osman Nuri Kabaktepe ve İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürü Sn. Coşkun Yılmaz’ın da iştirak ettiği Vakıf Haftası 100. Yıla Özel Toplu Açılış Töreni'nde açıldı. Başkan Turan, Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ezan sesinin yükseldiğini, caminin yeniden cemaatine kavuştuğunu belirterek, başta Sn. Cumhurbaşkanımız olmak üzere, restorasyon çalışmalarıyla kültürel mirasın korunması ve yaşatılması konusunda emeği geçen Vakıflar Genel Müdürlüğüne teşekkürlerini sundu ve “Hayırlı olsun inşallah,” dedi.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin