-A A+

Konteynerlerimizin Bakım ve Onarımlarını Yapıyoruz

Zaman içerisinde eskiyen, yıpranan ve hasar gören yeraltı ve yerüstü çöp konteynerlerimiz ile koruganlarımızı bünyemizdeki ekiplerimizce yenileyerek, kullanım ömürlerini uzatıyoruz.

11 Mart 2021Konteynerlerimizin Bakım ve Onarımlarını Yapıyoruz

Paslanmış, tekerlekleri düşmüş, kapakları kapanmayan, boyaları yıpranmış ve görüntü kirliliğine neden olan yeraltı ve yerüstü çöp konteynerleri ile koruganlar, belediyemiz ekipleri tarafından yerlerinden alınarak, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nün atölyesinde onarılıyor. Tamir, bakım ve boyama işlemleri tamamlanan plastik ve metal konteynerler tekrar hizmete sunulmak üzere yerlerine konumlandırılıyor. Ayrıca konteynerlerin demir ceplerinin de ekiplerimiz tarafından yerinde onarımları yapılıyor.

Fatih Belediyesi'ni Arahttps://tk.emsal.com.tr/fatihb/ E-Bültene Abone OlE-BÜLTEN ÜYELİĞİ
Başkan Instagram Başkan Twitter Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web