-A A+

Medrese Davutpaşa’da 2. Etap Kayıtları Devam Ediyor

20.2.2021

Fatih Belediyesi tarafından akademik çalışma yapan öğrenciler için hizmete sunulan Medrese Davutpaşa’da 2. etap kayıtları için son başvuru tarihi 28 Şubat.

Medrese Davutpaşa'da 2. Etap Kayıtları Devam Ediyor
Medrese Davutpaşa, lisansüstü, doktora adayı ve doktora öğrencilerine akademik çalışma yapabilecekleri ortamlar sunuyor. Entelektüel zihinler için yeni bir cazibe merkezi olarak kurgulanan Medrese Davutpaşa’da odalar 4 aylık süreyle öğrencilere tahsis ediliyor ve her odada 3 öğrenci aynı anda çalışma yapabiliyor. Akademik Danışma Kurulu’nun belirlediği kriterler doğrultusunda Medrese Davutpaşa’ya kabul edilen öğrenciler, haftanın 3 günü kendilerine tahsis edilen odaları kullanabiliyor.
Medrese Davutpaşa hakkında detaylı bilgiye ulaşmak ve başvuruda bulunmak için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Fatih Belediyesi'ni Arahttps://tk.emsal.com.tr/fatihb/ E-Bültene Abone OlE-BÜLTEN ÜYELİĞİ
Başkan Instagram Başkan Twitter Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web