-A A+

Miniklerimizin FKSM'deki “Çocuk Oyunu” Eğlencesi Devam Ediyor!

Fatih Kültür ve Sanat Merkezi'nde miniklerimiz için düzenlenen tiyatro oyunları devam ediyor. Bu hafta "Kardan Adamın İnadı" adlı çocuk oyunu izleyicilerle buluşturuldu.

28 Nisan 2024
Miniklerimizin FKSM deki “Çocuk Oyunu” Eğlencesi Devam Ediyor!

Miniklerimiz Fatih Kültür ve Sanat Merkezi'nde çocuk oyunlarıyla eğlenceli vakit geçiriyorlar. "Kardan Adamın İnadı" adlı oyun çocuklar için sahnelendi.

Oyunda ilkbahar mevsimi gelmiş olmasına rağmen Kardan Adam'ın hâlâ gitmemekte ısrar etmesi anlatılıyor. Bu durumun mevsim dengesini bozduğu ve çocukları rahatsız ettiği aktarılıyor. Neşeli Güneş, Kardan Adam'ı ikna etmeye çalışsa da bir türlü başarılı olamıyor. Ancak Kara Bulut'un planıyla durum çözülüyor. Sahne esnasında izleyicilere bir soru yöneltiliyor: "Acaba Kardan Adam'ı ikna edebilecekler mi?"

FKSM’de gerçekleştirilen bu etkinlikler kültürel gelişime katkıda bulunmanın yanı sıra ailelerin de keyifli zaman geçirmelerini sağlıyor. Minikler "Kardan Adamın İnadı" adlı tiyatro oyununu da büyük bir ilgiyle izlediler.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin