-A A+

Neslişah Sultan Kültür Merkezi'nde Gazze İçin Yardım Seferberliği: Hayır Çarşısı

KADEM tarafından Neslişah Sultan Kültür Merkezi’nde düzenlenen Hayır Çarşısı 7 Ekim'den bu yana İsrail’in Gazze halkına yönelik işgaline karşı bir tepki oluşturmayı ve çeşitli yardım faaliyetlerinde bulunmayı amaçlıyor.

7 Haziran 2024
Neslişah Sultan Kültür Merkezi nde Gazze İçin Yardım Seferberliği: Hayır Çarşısı

KADEM Gazze'deki insani krize dikkat çekmek ve yardım etmek amacıyla "Gazze’ye Kardeş Payı" kampanyasını başlattı. 7 Ekim’den bu yana İsrail’in saldırıları sonucunda Gazze’de 30 binden fazla insan hayatını kaybetti ve Gazze halkı bombaların, açlığın ve susuzluğun ortasında hayatta kalma mücadelesi veriyor. Çocukların açlıktan öldüğü ve milyonlarca Gazzeli'nin temel ihtiyaçlarını karşılayamadığı bu zorlu süreçte KADEM Türkiye genelinde bir yardım seferberliği başlattı.

İstanbul’da ve KADEM temsilciliğinin bulunduğu 55 şehirde "Hayır Çarşıları" açılarak elde edilecek gelir ve bağışların Gazze’ye gönderilmesi hedefleniyor.

Kampanya kapsamında toplanan bağışlar Kızılay’ın gemileriyle Gazze’ye ulaştırılacak gıda ve hijyen malzemesi olarak kullanılacak. "Gazze’ye Kardeş Payı" hesabı üzerinden yapılan bağışlar da bu yardım sürecine katkı sağlayacak.

Neslişah Sultan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programda İsrail’in Gazze halkına yönelik işgaline karşı bir tepki oluşturmak ve çeşitli yardım faaliyetlerinde bulunmak amaçlandı. Etkinlik Filistin'e destek olmanın yanı sıra İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına karşı bir bilinç oluşturmayı hedefliyor.

KADEM herkesi acil yardım seferberliğine katılmaya ve Gazze halkına destek olmaya davet ediyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin