-A A+

Sosyal Tesislerde Fatihli Vatandaşlarımızla Bir Araya Geldik

Fatih Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde Fatihli vatandaşlarımızla bir araya gelen Halkla İlişkiler Ofisi ekipleri, vatandaşlarımıza çeşitli sürprizler yaptı.

6 Aralık 2022
Sosyal Tesislerde Fatihli Vatandaşlarımızla Bir Araya Geldik

Fatih Belediyesi Halkla İlişkiler Ofisi ekipleri, Fatihlilerin karşısına çeşitli sürprizlerle çıkmaya devam ediyor. Son olarak üretmeye ve ürünlerini Fatihlilerle paylaşmayı sürdüren Yedikule ve Ayvansaray bahçe mahsullerinden üretilen ayva reçellerini Fatihlilerle buluşturan ekipler, balon ve şekerleme gibi ikramlarda da bulundu. Sürprizleri memnuniyetle karşılayan vatandaşlar, Halkla İlişkiler Ofisi ekiplerine teşekkürlerini iletti.

Fatih Belediyesi'ni Arahttps://tk.emsal.com.tr/fatihb/ SMS ve E-bülten AboneliğiSMS ve E-bülten Aboneliği
Başkan Instagram Başkan Twitter Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web
Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin