-A A+

Vatandaşlar, Kano ve Kürek Sporları Merkezi'nde Düzenlenen Engelliler ve Spor Şenliği'nde Keyif Dolu Vakit Geçirdi

Fatih Belediyesi Kano ve Kürek Sporları Merkezi'nde Engelliler Haftası’na özel gerçekleştirilen 6. Geleneksel Engelliler ve Spor Şenliği'nde, katılımcılar bir araya gelerek yeni dostluklar kurup keyifli bir gün geçirdi. Bu etkinlik sporun birleştirici gücünü bir kez daha gözler önüne serdi.

14 Mayıs 2024
Vatandaşlar, Kano ve Kürek Sporları Merkezi nde Düzenlenen Engelliler ve Spor Şenliği nde Keyif Dolu Vakit Geçirdi

Fatih Belediyesi Kano ve Kürek Sporları Merkezi'nde Engelliler Haftası’na özel olarak düzenlenen 6. Geleneksel Engelliler ve Spor Şenliği, katılımcılarını eğlenceli bir günle buluşturdu. Program, Bakırköy Özyazıcı Özel Eğitim ve Mesleki Lisesi öğrencilerinin işaret diliyle yaptıkları saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından coşkulu bir atmosferde başladı. Protokol üyeleri duygularını paylaştıktan sonra engelli vatandaşlar, öğretmenler ve aileleri sporun gücünü bir kez daha deneyimlediler. Geleneksel spor etkinliklerinin yanı sıra farklı spor dallarında gösteriler ve atölye çalışmaları da gerçekleştirildi.

Hümma Hatun Özel Eğitim Anaokulu'nun Nasrettin Hoca Gösterisi, Bayrampaşa Belediyesi Remziye Yakup Kutsal ÖEM Okulu'nun Vals Gösterisi, Fatih Oruçgazi Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfı'nın Cumhuriyet Gösterisi ve Büyükçekmece GSİM Spor Okulları'nın Karate Gösterisi gibi birbirinden renkli etkinlikler, katılımcıların ilgisini çekti. Ayrıca Beylikdüzü Yaşam Otizm Ponpon Gösterisi, Fatih Hobyarlı Ahmet Paşa İlkokulu'nun Atabarı Gösterisi, Beylikdüzü Gelişim Otizm Cimnastik Gösterisi ve Eyüp Otakçılar Fatma Mehpare Buluğ İlk ve Ortaokulu'nun Özgür Çocuklar Ponpon Grubu da büyük beğeni topladı.

Etkinlik alanında Ritim 5’li Grubu'nun Darbuka Show'u, Palyaço-Maskot Bulki ve Yüz Boyama Eğitici Etkinlik Stantları katılımcılara sunuldu. Vatandaşlar, 20 Spor Her Yerde İstasyonu'nda da spor aktiviteleriyle vakit geçirdi. Birlikte eğlenirken yeni dostluklar kurup keyif dolu bir gün yaşadılar. Bu sayede sporun birleştirici gücü bir kez daha vurgulandı.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin