-A A+

Vatandaşlar, Tarihî Yedikule Hisarı'nda Müzeler Haftası'na Özel Açık Hava Sinema Etkinliğinde Buluştu

Yedikule Hisarı, keyifli etkinliklerin adresi olmaya devam ediyor. Müzeler Haftası'na özel olarak düzenlenen açık hava sinema etkinliği, şehirdeki sinema tutkunlarını "Müzede Bir Gece" filmiyle buluşturdu.

19 Mayıs 2024
Vatandaşlar, Tarihî Yedikule Hisarı nda Müzeler Haftası na Özel Açık Hava Sinema Etkinliğinde Buluştu

İstanbul'un tarihî zenginliklerinden biri olan Yedikule Hisarı, Müzeler Haftası'nda keyif dolu bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Hisarın taş duvarları arasında düzenlenen sinema gösterimi, şehrin sinema tutkunlarını "Müzede Bir Gece" filmiyle buluşturdu. Yedikule Hisarı'nın tarihî atmosferinde gerçekleşen etkinlik, katılımcılara eğlenceli bir akşam yaşattı. Tarihin izlerini taşıyan bu mekânda film izlemenin keyfi, gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü. Program süresince, katılımcılara Fatih Belediyesi tarafından çeşitli ikramlar sunuldu. Tarihî Yedikule Hisarı’nda düzenlenen açık hava sinema etkinliği katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin