-A A+

Vatandaşlar, Yedikule Bahçe'nin Engelliler İş Atölyesi'nde Doğayla Buluşuyorlar

Yedikule Bahçe tarafından Engelliler Haftası'na özel olarak düzenlenen Engelliler İş Atölyesi'nde vatandaşlar, doğanın huzur dolu atmosferinde keyifli vakit geçiriyorlar.

16 Mayıs 2024
Vatandaşlar, Yedikule Bahçe nin Engelliler İş Atölyesi nde Doğayla Buluşuyorlar

Yedikule Bahçe tarafından düzenlenen “Engelliler İş Atölyesi”, Engelliler Haftası'na özel bir etkinlik olarak katılımcılara doğanın huzur dolu atmosferinde keyifli vakit geçirme imkanı sunuyor. Yedikule Bahçe’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinlik, katılımcılara hem eğlenceli hem de öğretici anlar yaşatıyor.

Etkinlik kapsamında düzenlenen doğa yürüyüşleri, bitki tanıma, kümes ve sera gezisi, bahçe bakımı gibi aktiviteler; katılımcılara açık havada keyifli zaman geçirme ve yeni arkadaşlar edinme fırsatı sunarken aynı zamanda doğayla iç içe olma imkanı sağlıyor. Bu etkinlikler, katılımcıların farklı alanlarda kendilerini geliştirmelerine ve yeni beceriler kazanmalarına yardımcı oluyor. "Engelliler İş Atölyesi" vatandaşlar tarafından ilgiyle takip ediliyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin