-A A+

Veliler ve Çocukları Bilim Fatih'in “Şeker Tadında Bilim” Atölyesi'nde Keyifli Vakit Geçiriyorlar

Bilim Fatih tarafından düzenlenen "Şeker Tadında Bilim" Atölyesi'nde veliler ve çocukları kendi sabunlarını tasarlayıp üretiyorlar. Matematik Atölyesi'nde ise denge ve dengesizlik kavramlarını öğreniyorlar.

9 Nisan 2024
Veliler ve Çocukları Bilim Fatih in “Şeker Tadında Bilim” Atölyesi nde Keyifli Vakit Geçiriyorlar

Bilim Fatih, çeşitliliği ve eğitici niteliğiyle öne çıkan atölyeleri vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor. “Şeker Tadında Bilim” Atölyesi, veliler ve çocukları için keyifli bir deneyim sunuyor. Bu atölyede denizyıldızı, balık, istiridye ve çeşitli çiçeklerden oluşan kokulu, renkli sabun kalıplarıyla sabun yapımının inceliklerini öğrenmekle kalmıyorlar, aynı zamanda kendi sabunlarını tasarlayıp üretiyorlar. Etkinlik hem eğlenceli vakit geçirmelerini sağlıyor hem de yeni bir beceri kazanmalarına yardımcı oluyor.

Matematik Atölyesi ise denge ve dengesizlik kavramlarını öğrenmek isteyenler için ideal bir ortam sunuyor. Katılımcılar eşit kollu teraziler tasarlayarak çeşitli nesneleri tartıyorlar ve pratik deneyim kazanıyorlar. Atölyenin sonunda ise keyifli bir "bilim show" ile bilimin eğlenceli yanını keşfediyorlar ve mikroskop yardımıyla yaprağın yapısını inceleyerek doğa hakkında yeni bilgiler ediniyorlar. Bu etkinlikler öğrenmeyi eğlenceli hale getirerek vatandaşların bilimle daha yakın bir ilişki kurmalarına olanak tanıyor. Gerçekleştirilen atölyeler katılımcılar tarafından ilgiyle takip ediliyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin