-A A+

Yedikule Hisarı'nda Sinema Keyfi Devam Ediyor

Yedikule Hisarı'nın bahçesindeki sinema gösterimi etkinliğinde Avatar filmi sinemaseverlerle buluşturuldu.

27 Kasım 2022
Yedikule Hisarı nda Sinema Keyfi Devam Ediyor

Birbirinden renkli ve ses getiren kültürel etkinliklerin adresi olmaya devam eden Yedikule Hisarı, açık havada sinema etkinliklerini sürdürüyor. Yüzüklerin Efendisi serisinin ardından Avatar filmi de Yedikule Hisarı’nda sinemaseverlerle buluşturuldu. Yedikule Hisarı’nın tarihi atmosferinde bir araya gelen sinemaseverler açık alandaki armut koltuklarda ve sandalyelerde sinema keyfi yaşadı. Yoğun bir ilgiyle gerçekleşen programda Fatih Belediyesi etkinlik boyunca patlamış mısır ve çeşitli ikramlarda bulundu.

Fatih Belediyesi'ni Arahttps://tk.emsal.com.tr/fatihb/ SMS ve E-bülten AboneliğiSMS ve E-bülten Aboneliği
Başkan Instagram Başkan Twitter Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web
Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin