-A A+

Atıklar 1. Sınıf Atık Merkezi'nde Sanata Dönüşüyor

Fatih Belediyesi 1. Sınıf Atık Merkezi’ni ziyaret eden öğrenciler hem geri dönüşümle ilgili bilgileniyor hem de atık materyalleri sanata dönüştürüyorlar.

24 Aralık 2021
Atıklar 1. Sınıf Atık Merkezi nde Sanata Dönüşüyor

Fatih Belediyesi 1. Sınıf Atık Merkezi Fatih’teki okullarda öğrenim gören öğrencileri ağırlamaya devam ediyor. Öğrencilere yaş gruplarına göre uzmanlar tarafından geri dönüşümün önemi, geri dönüştürebilir atıklar, günlük yaşantımızda doğayı korumak adına yapılabilecekler gibi konularda teorik bilgiler aktarılıyor. Öğrenciler edindikleri bilgiler ışığında merkezi gezerek, atıkların geri dönüştürülürken hangi aşamalardan geçtiğini gözlemleme fırsatı da buluyorlar. Son ve en keyifli kısmında ise atık malzemelerden kendilerine günün anısına hediyelikler yapıyorlar. Merkezi ziyaret eden Kırımlı Aslanbey İlkokulu öğrencileri cam atölyesinde atık cam şişeleri sanata dönüştürerek duvar süsleri yaptılar.

Fatih Belediyesi'ni Arahttps://tk.emsal.com.tr/fatihb/ SMS ve E-bülten AboneliğiSMS ve E-bülten Aboneliği
Başkan Instagram Başkan Twitter Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web
Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin