-A A+

Balat Sanatın Manzarası Oldu

Haliç'in renkleri ve güzellikleri usta sanatçı Etem Çalışkan eşliğinde resim tutkunlarının elinden tuvale yansıdı.

6 Ekim 2021
Balat Sanatın Manzarası Oldu

Yerli ve yabancı turistler ile fotoğraf tutkunlarının uğrak adreslerinden olan Haliç’te binaların cepheleri Fatih Belediyesi tarafından yenilenmeye devam ediyor. Yaklaşık 2 buçuk kilometrelik sahil aksı içerisinde bulunan ve İstanbul silüeti açısından da ayrı bir önem taşıyan yapılar, yenilenme çalışmasının ardından adeta rengârenk çiçek açtı. Bu güzel görüntüler Ressam Etem Çalışkan eşliğinde gerçekleşen özel bir atölye çalışması ile tuvale taşındı. Katılımcılar büyük üstat Etem Çalışkan ile eşsiz bir eğitim deneyim yaşarken, Haliç’in tuvale yansıyan görüntüleri rengârenk görüntüler oluşturdu.

Fatih Belediyesi'ni Arahttps://tk.emsal.com.tr/fatihb/ SMS ve E-bülten AboneliğiSMS ve E-bülten Aboneliği
Başkan Instagram Başkan Twitter Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web
Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin