Haberler
Başkan Turan, Topkapı Spor Kulübü'nde Genç Sporcularımızla Buluştu, Yeni Yönetime Başarılar Diledi
Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, Topkapı Spor Kulübü’nü ziyaret ederek sporcularımız ve kulüp yöneticilerimizle bir araya geldi. Başkan Turan, kulübümüzün yeni başkanı Yasin Çevik ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini iletti.
1 Temmuz 2026
Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, ilçenin asırlık spor çınarlarından Topkapı Spor Kulübü’nü ziyaret ederek kulüp yöneticileri, teknik ekip ve genç sporcularla bir araya geldi. Kulübün tarihine yakışır samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada Başkan Turan, sporcularla sohbet ederek yeni sezon öncesinde başarı dileklerini paylaştı, kulübün yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Ziyaret kapsamında Topkapı Spor Kulübü’nün yeni başkanı Yasin Çevik ve yönetimiyle de bir araya gelen Başkan Turan, üstlendikleri görevin hayırlı olmasını temenni ederek yeni yönetime başarılar diledi. Topkapı Spor Kulübü’nün uzun yıllardır yalnızca sportif başarılarıyla değil, yetiştirdiği sporcular ve kazandırdığı değerlerle de Fatih’in önemli kurumlarından biri olduğunu belirten Başkan Turan, kulübün yeni dönemde de aynı azim ve heyecanla yoluna devam edeceğine inandığını ifade etti.
Amatör spor kulüplerinin çocukların ve gençlerin güvenli, sağlıklı ve nitelikli ortamlarda yetişmesine önemli katkılar sunduğunu vurgulayan Başkan Turan, bu kulüplerin mahalle kültürünü yaşatan, dayanışmayı güçlendiren ve gençleri sporun birleştirici ruhuyla buluşturan önemli yapılar olduğunu söyledi. Sporun yalnızca fiziksel gelişime değil; disiplin, sorumluluk, takım ruhu ve mücadele azmi gibi hayatın her alanında karşılık bulan değerlerin kazanılmasına da katkı sağladığını dile getirdi.
Fatih Belediyesi olarak sporu her yaştan vatandaş için erişilebilir hâle getirmeyi önemsediklerini belirten Başkan Turan, ilçede hayata geçirilen spor yatırımlarının yanı sıra amatör spor kulüplerine verilen desteğin artarak sürdüğünü ifade etti. Özellikle çocukların ve gençlerin erken yaşta sporla tanışmasının geleceğe yapılan en kıymetli yatırımlardan biri olduğunu vurgulayan Başkan Turan, “Fatih’te amatör sporu güçlendiren tüm kulüplerimizin yanında olmaya, gençlerimizin sporla buluşmasına katkı sunmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
Başkan Turan, yeni sezonun tüm amatör spor kulüpleri, antrenörler ve sporcular için başarılarla dolu geçmesini temenni ederek centilmenliğin, emeğin ve fair play ruhunun hâkim olduğu bir sezon diledi. Genç sporcuların hedeflerine ulaşmaları için her zaman yanlarında olacaklarını belirten Başkan Turan, sporun birleştirici gücünü Fatih’te daha da güçlendirmek adına çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Topkapı Spor Kulübü Başkanı Yasin Çevik, yönetim kurulu üyeleri ve sporcular ise Başkan Turan’a destekleri ve nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti. Sporcularla hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Turan, gençlerle gerçekleştirdiği samimi sohbetlerin ardından kulüpten ayrıldı.


