-A A+

Başkan Turan Yedikule Bahçe Misafirlerini Ziyaret Etti

30.6.2022

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, Yedikule Bahçe’de doğanın tadını çıkaran misafirleri ziyaret etti.

Başkan Turan Yedikule Bahçe Misafirlerini Ziyaret Etti

Ziyaretçilerine şehrin merkezinde doğanın tadını çıkarma ve toprağa dokunma fırsatı sunan nadir ve eşsiz mekânlardan biri olan Yedikule Bahçe hafta içi ve hafta sonu, Fatih’in yanı sıra İstanbul’un her noktasından misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Sabahın erken saatleri itibarıyla Yedikule Bahçe kamelyalarında semaverde çay eşliğinde ailece kahvaltı keyfi yapan misafirlere eşlik eden Başkan M. Ergün Turan, kendileriyle sohbet edip, çocuklara da sürpriz hediyeler verdi. Yedikule Bahçe’nin mis gibi kokan lavantalarını da es geçmeyen Başkan Turan, ziyaretlerine Hekimoğlu Ali Paşa Meydanı ve Seyyid Ömer Parkı’nda devam etti.

Fatih Belediyesi'ni Arahttps://tk.emsal.com.tr/fatihb/ E-Bültene Abone OlE-BÜLTEN ÜYELİĞİ
Başkan Instagram Başkan Twitter Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web