-A A+

Bilgi Evlerinde Kuran-ı Kerim'e Geçiş Törenleri Düzenlendi

29.8.2022

Fatih Belediyesi Bilgi Evlerinde, yaz etkinlikleri kapsamında “Kur’an-ı Kerim’e Geçiş ve Veli Buluşması” programı düzenlendi.

Bilgi Evlerinde Kuran-ı Kerim'e Geçiş Törenleri Düzenlendi

Dervişali, Kasım Günani, Keçeci Karabaş, Marmara, Müftüali ve Vani Dergahı olmak üzere 6 bilgi evinde eş zamanlı olarak düzenlenen Kuran-ı Kerim’e geçiş törenlerinde, Fatih Müftüsü Hüseyin Baş tarafından öğrencilere katılım belgeleri verildi. Program, öğrenci ve veliler tarafından büyük coşku ve heyecanla karşılandı. Öğretmenlerin önderliğinde yoğun bir program hazırlayan öğrenciler, ilahi ve şiir okumaları yaparken gitar, keman ve tiyatro performanslarında da bulundu. Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, yaz kursunda yapılan faaliyetlerle ilgili slayt gösterileriyle devam ederek çeşitli ikramlarla sonlandırıldı.

Fatih Belediyesi'ni Arahttps://tk.emsal.com.tr/fatihb/ E-Bültene Abone OlE-BÜLTEN ÜYELİĞİ
Başkan Instagram Başkan Twitter Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web