-A A+

Bozkırın Tezenesi Neşet Ertaş'ı Türküleriyle Andık

Anadolu Abdal geleneğinin öncüsü, Bozkırın Tezenesi Neşet Ertaş, vefatının 9. yıldönümünde Fatih Belediyesi’nin düzenlediği programda türküleriyle anıldı.

27 Eylül 2021
Bozkırın Tezenesi Neşet Ertaş ı Türküleriyle Andık

Türküleriyle gönüllere dokunan, sazının telleriyle insanımızı resmeden büyük halk ozanı 'Bozkırın Tezenesi' Neşet Ertaş, vefatının 9. yıl dönümünde' Fındıkzade Çukurbostan Yaşam Merkezi’nde düzenlenen Gönülden Gönüle Neşet Ertaş Türküleri' programıyla anıldı. Neşe Demir ve Erhan Uslu’nun solistliğinde Neşet Ertaş’ın; “Ahirim Sensin”, “Zahidem”, “Gönül Dağı”, “Bir Bakışta Yaktın Beni” gibi birçok türküsü Fatihlilerce hep bir ağızdan seslendirildi.

Fatih Belediyesi'ni Arahttps://tk.emsal.com.tr/fatihb/ SMS ve E-bülten AboneliğiSMS ve E-bülten Aboneliği
Başkan Instagram Başkan Twitter Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web
Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin