-A A+

Denetimi Elden Bırakmıyoruz

27.4.2020

Fatih Belediyesi olarak virüse karşı gereken tüm tedbirleri almakla kalmıyor, önlemlerin uygulanması hususunda denetimlerimizi sürdürüyoruz.

Denetimi Elden Bırakmıyoruz

Fatih’teki tüm fırınların hijyen denetimleri gerçekleştirilirken, fırınlarda yaşanan pide yoğunluğunun önlenmesi adına siparişlerin iftar saatinden en az 2 saat önce sonlandırılması hususunda uyarı tebligatları ulaştırıldı. Bunun yanı sıra market ve bakkallarda sosyal mesafe kurallarına uyulup uyulmadığı ile fiyat kontrol uygulamalarımız da aralıksız olarak gerçekleştiriliyor. Pazar girişlerinde zabıta memurlarımız vatandaşlarımıza dezenfektan tutuyor, olmayanlara maske dağıtıyor. Pazar tezgâhları arasında bırakılması gereken mesafe de denetleniyor. Güzel günlere kavuşana dek denetimlerimizi bir an olsun aksatmadan uygulamaya devam edeceğiz.

Fatih Belediyesi'ni Arahttps://tk.emsal.com.tr/fatihb/ E-Bültene Abone OlE-BÜLTEN ÜYELİĞİ
Başkan Instagram Başkan Twitter Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web