-A A+

Dikkat Çiçek Çıkabilir: Belediyemizin Çiçek Dağıtımları Başladı

Suriçine Açılan En Güzel Balkon'u seçerek Fatih'in gizli güzelliklerinden balkonlara dikkat çeken Fatih Belediyesi, Fatihliler için çicek dağıtımına başladı.

29 Ağustos 2022
Dikkat Çiçek Çıkabilir: Belediyemizin Çiçek Dağıtımları Başladı

Fatih Belediyesi'nin başlatmış olduğu balkon yarışması, beraberinde çiçek dağıtım hizmetini de getirdi. Belediye ekiplerince özenle seçilen çiçekler birçok sosyal mekanda Fatihlilere dağıtıldı. Çiçeklerle ansızın karşılaşan Fatihliler, verdikleri tepkilerle renkli görüntülere yol açtı. Çiçek dağıtılan Fatihlililere, balkon yarışması hakkında bilgi verilirken yarışmanın son başvuru tarihinin 16 Eylül 2022 olduğu hatırlatıldı.

Fatih Belediyesi'ni Arahttps://tk.emsal.com.tr/fatihb/ SMS ve E-bülten AboneliğiSMS ve E-bülten Aboneliği
Başkan Instagram Başkan Twitter Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web
Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin