-A A+

Ercan Arslan İle Fotoğrafçılık Atölyesi Tamamlandı

9.10.2021

Haliç'in yenilenen cepheleri, Fotoğraf Sanatçısı Ercan Arslan ile gerçekleştirilen “Fotoğrafçılık Atölyesi” programıyla kadraja girdi.

Ercan Arslan İle Fotoğrafçılık Atölyesi TamamlandıFatih Belediyesi’nin Haliç Kentsel Tasarım Projesi ile rengârenk görüntülere ve tarihi mekânlara ev sahipliği yapan Haliç, Fotoğraf Sanatçısı Ercan Arslan ile gerçekleştirilen “Arkeoloji Fotoğrafçılığı Atölyesi” programıyla kadraja girdi. 7 – 8 Ekim tarihlerinde düzenlenen “Fotoğrafçılık Atölyesi” etkinliğinde katılımcılar önce Ercan Arslan’dan fotoğraf çekimi ve arkeoloji fotoğrafçılığı konularında eğitim aldılar. Daha sonra kendi makineleriyle Balat bölgesindeki tarihi eserler ile birlikte Haliç Kentsel Tasarım projesi kapsamında dış cepheleri boyanan evleriyle rengarenk görüntülere sahne olan Haliç’te uygulamalı fotoğraf çekimleri yaptılar. Fotoğrafseverler birbirinden güzel kareler yakaladılar.

Fatih Belediyesi'ni Arahttps://tk.emsal.com.tr/fatihb/ E-Bültene Abone OlE-BÜLTEN ÜYELİĞİ
Başkan Instagram Başkan Twitter Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web