-A A+

Fatih Ayvansaray'da Sahur Coşkusu

Fatih Belediyesi, vatandaşlara Ramazan’da sahur ikramı yapmaya devam ediyor.

21 Mayıs 2019
Fatih Ayvansaray da Sahur Coşkusu

Ayvansaray Mahallesi Lonca’da yapılan sahurda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Fatma Betül Sayan Kaya ve Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan vatandaşlarla bir araya gelerek, sahur yaptı.

Her gün farklı bir mahallede vatandaşlara iftar ve sahur sofrasını açan Fatih Belediyesi bu sefer Ayvansaray Mahallesi Lonca sakinleri ile buluştu. Düzenlenen sahur programına çok sayıda mahalle sakini katıldı. Vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanan Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, “Buradaki kardeşlerimiz ve yavrularımız da bilsinler ki, önümüzdeki 5 yılda onların sevinçlerini ve mutluluklarını artıracak birçok faaliyet içerisinde bulunacağız. Her zaman belediyemizin eli buradaki kardeşlerimizin üzerinde olacak, buradaki kardeşlerimiz huzurlu bir şekilde yaşamaya devam edecek. Sık sık bu tür organizasyonlarda bir araya geleceğiz. Şimdiden gelecek olan Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum.” dedi.

“Sizleri gönülden seviyoruz”

Sahur programında vatandaşları selamlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Fatma Betül Sayan Kaya, “Siz Romanlar olarak Cumhurbaşkanımıza 17 yıldır verdiğiniz desteğinizi inanıyorum ki 23 Haziran’da da yine sürdüreceksiniz. Binali Yıldırım Başkanımızı sizlerin duasıyla hep birlikte başkan yapacağız. O da İstanbullu Roman kardeşlerimize hizmetlerin en güzelini yapacak İnşallah. Biz sizleri gerçekten gönülden seviyoruz. Sizin bizim gönlümüzdeki yeriniz ayrı. Sayın Cumhurbaşkanımızın gönlündeki yeriniz apayrı. O sizlerle her zaman yol yürümekten büyük mutluluk duyuyor.” şeklinde konuştu.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin