-A A+

Fatih Belediyesi Üniversitelerle İşbirliğine Devam Ediyor

Fatih Belediyesi başta mekânsal projeler üreten mimarlık fakülteleri olmak üzere Tarihi Yarımada çalışan tüm öğrenci ve akademisyenlerle çeşitli işbirlikleri yapmaya devam ediyor.

13 Nisan 2022
Fatih Belediyesi Üniversitelerle İşbirliğine Devam Ediyor

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan’ın da öğrencilerle bir araya gelerek fikir paylaşımında bulunduğu çalışmalardan sonuncusu İTÜ Endüstriyel Tasarım Bölümü öğrencileriyle gerçekleştirildi. “Tarihi Yarımada’da Kent Mobilyaları Tasarımı” konulu projeleri konusunda çalışmalarımızı paylaştığımız öğrenciler, Fatih'imizdeki tarihi mekânlarda bulunan kent mobilyalarını insan merkezli tasarıma uygunluk açısından inceleyecekler.

Fatih Belediyesi'ni Arahttps://tk.emsal.com.tr/fatihb/ SMS ve E-bülten AboneliğiSMS ve E-bülten Aboneliği
Başkan Instagram Başkan Twitter Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web
Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin