-A A+

Fatih Belediyesi'nden Gençlere Motivasyon Artıran İkramlar

Fatih Belediyesi olarak gençlere rahat bir ortamda ders çalışma imkan sunduğumuz kütüphanelerimizde sürpriz ikramlara devam ediyoruz.

10 Temmuz 2020
Fatih Belediyesi nden Gençlere Motivasyon Artıran İkramlar

Huzurlu ve konforlu çalışma alanlarının yanı sıra kolay ulaşımı sayesinde sadece Fatihliler’in değil İstanbul’da ikamet eden tüm gençlerin tercihi olan kütüphanelerde gençlerimizin motivasyonunu artırmayı önemsiyoruz. Araştırma kitapları, ücretsiz internet, bilgisayar, fotokopi, çay-kahve ve çorba ikramlarının olduğu kafeteryası ile ilçemizdeki büyük bir ihtiyacı karşılayan kütüphanelerimiz gençlerin de yoğun ilgisini görüyor. Fatih Belediyesi olarak minik sürprizler ve ikramlarla gençlerimizin bu ilgisini diri tutmaya, ders aralarında verdikleri mola sürelerine neşe katmaya gayret ediyoruz.

Yaz aylarını yaşadığımız günlerde özellikle serinletici ve zihin açıcı yiyeceklere öncelik veriyoruz. Geçtiğimiz hafta ikram ettiğimiz dondurmanın ardından bu hafta da şifa ve serinleme kaynağı olan eriklerimizi ulaştırdık. Fatih Belediye Başkanı M.Ergün Turan’ın selamı eşliğinde ulaştırdığımız sürprizlere gençler teşekkür ederek karşılık verdi.

Güvenli ve rahat ortamıyla huzurlu bir çalışma ortamı sunan 6 kütüphanemiz ile eşsiz Fatih’e değer katmaya devam ediyoruz.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin