-A A+

Fotoğrafın Gör Dediği; Fatih Belediyesi 2. Fotoğraf Yarışmamızın Sonuçları Açıklandı

Fatih Belediyesi’nin Türkiye Fotoğraf Vakfı (TFV) ile birlikte bu yıl ikincisini düzenlediği Fotoğrafın Gör Dediği Fatih Belediyesi 2. Fotoğraf Yarışması'nda dereceye girenler belli oldu.

6 Aralık 2021

Fatih’in herhangi bir yerini, tarihi veya mimari eserlerini, insanlarını veya sokaklarını anlatan ve ‘Serbest Vizör’, ‘Fotoğraflarla Bir Hikâye Anlat’, ‘Çek Kurgula Yarış’ ve ‘Video Çek Yarış’ olmak üzere dört farklı kategoride düzenlenen yarışmada dereceye girenler yaklaşık 200 bin lira tutarında ödül almaya hak kazandı.
Kazanan eserleri görmek için tıklayınız.

Fatih Belediyesi'ni Arahttps://tk.emsal.com.tr/fatihb/ SMS ve E-bülten AboneliğiSMS ve E-bülten Aboneliği
Başkan Instagram Başkan Twitter Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web
Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin