-A A+

KARINCA Kurslarına Başvurularınızı Online Yapabilirsiniz

Kadınlarımızı girişimci olmaya teşvik etmek ve farklı iş kollarında eğitim olanağı sunarak ekosisteme katılmalarını sağlamak gayesiyle çalışmalarını sürdüren Fatih Belediyesi KARINCA Eğitim Birimleri branşlarına başvurularınızı artık web sitemiz üzerinden online olarak yapabilirsiniz.

3 Mart 2022
KARINCA Kurslarına Başvurularınızı Online Yapabilirsiniz

Nişanca Eğitim Birimi, Dervişali Semt Konağı, Fındıkzade Çukurbostan Yaşam Merkezi ve Yavuz Selim Çukurbostan Yaşam Merkezi olmak üzere 4 farklı noktada Fatih Halk Eğitim Merkezi ile ortaklaşa olarak sürdürülen eğitimlere online kayıt formunu doldurarak başvurunuzu yapabilirsiniz. 44 farklı branştaki eğitimlerle kendini geliştirmek ve yeni bir meslek edinmek isteyen kadınlarımız aşağıdaki bağlantıdan kayıt formuna ulaşabilirler.

Fatih Belediyesi'ni Arahttps://tk.emsal.com.tr/fatihb/ SMS ve E-bülten AboneliğiSMS ve E-bülten Aboneliği
Başkan Instagram Başkan Twitter Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web
Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin