-A A+

MODİST’te 3. Bootcamp Kayıtları Başladı

29.4.2021

Şiir gibi kodlar yazmak ve ürettiğiniz oyunları milyonlarca kişi oynasın istiyorsanız Fatih Belediyesi’nin, Yıldız Teknopark, oFON (Oyun Fonu) ve Kodluyoruz işbirliği ile hayata geçirdiği "MODİst-Mobil Oyun Dünyası İstanbul" projesine dahil olabilirsiniz.

MODİST'te 3. Bootcamp Kayıtları Başladı
Gençlerin oyun alanında yetiştirilmesi, kendi girişimlerini kurmak isteyenlerin desteklenmesi ve geleceğin teknolojilerini kullanan işlerde çalışmalarının sağlanması amacıyla hayata geçirilen MODİST’te, toplam 70 saat sürecek olan bootcamp eğitimleri için kayıtlar başladı. Şiir gibi kodlar yazmak ve özellikle oyun sektöründe kariyer yapmak isteyen, motivasyonu yüksek, öğrenmeye meraklı, yazılıma merakını daha önce yaptıklarıyla göstermiş, sosyal ve ekonomik açıdan bu fırsata ihtiyacı olan, 18 yaşından büyük adaylar 20 Mayıs’a kadar MODİST’e bootcamp eğitimlerine kayıt yaptırmaya bekliyoruz.

Fatih Belediyesi'ni Arahttps://tk.emsal.com.tr/fatihb/ E-Bültene Abone OlE-BÜLTEN ÜYELİĞİ
Başkan Instagram Başkan Twitter Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web