-A A+

Okan Bayülgen Yedikule Hisarı’nı Gezdi

22.6.2022

Türkiye’nin sevilen şovmenlerinden Okan Bayülgen Yedikule Hisarı’nı gezerek, hem tarihe tanıklık etti hem de Hisar’ın restorasyon çalışmalarını inceledi.

Türkiye’nin ve dünyanın en eski açık hava müzelerinden biri olan, İstanbul’un sembol yapılarından Yedikule Hisarı’nda Fatih Belediyesi tarafından başlatılan restorasyon çalışması büyük bir titizlikle sürüyor. Bu gözde yapı hem restorasyon çalışmaları hem de hikayeleriyle vatandaşların olduğu kadar sanatçıların da ilgisini çekiyor. Bugüne kadar birçok ünlü isme ağırlayan Yedikule Hisarını son olarak şovmen Okan Bayülgen ziyaret etti. Rehber eşliğinde Yedikule Hisarı’nı gezerek hem tarihteki yeri hem de restorasyon çalışması hakkında bilgiler alan Okan Bayülgen, kulelerin hikayelerini çok etkileyici bulduğunu söyleyerek; “Fatih Belediyesi’nin burada yaptığı çalışma çok muazzam. İnanılmaz büyüleyici bir atmosfer, belediyemizi kutluyorum” dedi.

Fatih Belediyesi'ni Arahttps://tk.emsal.com.tr/fatihb/ E-Bültene Abone OlE-BÜLTEN ÜYELİĞİ
Başkan Instagram Başkan Twitter Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web