-A A+

Polis Adayı Gençlerimizi POMEM Sınavına Hazırlıyoruz

Polis olmak isteyen gençler, POMEM sınavlarına Fatih Belediyesi’nin başlattığı kurslarda profesyonelce hazırlanıyor.

23 Şubat 2022
Polis Adayı Gençlerimizi POMEM Sınavına Hazırlıyoruz

3 Ocak’ta başlayan ve 5 Ağustos’a kadar devam edecek olan kursta toplam 137 kursiyer; pazartesi, çarşamba ve cuma günleri bir koordinatör ve bir eğitmen eşliğinde 9 saat süren eğitimlerle sınava hazırlıyor. Atatürk Çağdaş Yaşam Çok Programlı Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda gerçekleşen kursta, sınav parkuru ile aynı eğitim veriliyor. Parkurlarda çıkışlar ve fotosel bitiş sürelerinin ölçümleri de yapılarak, bu sayede gençlerin sınava adaptasyon sorununu aşmaları da sağlanıyor.

Fatih Belediyesi'ni Arahttps://tk.emsal.com.tr/fatihb/ SMS ve E-bülten AboneliğiSMS ve E-bülten Aboneliği
Başkan Instagram Başkan Twitter Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web
Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin