-A A+

Tarihi Su Kültürü ve Yapıları Sempozyumu Başlıyor

Fatih Belediyesi tarihi su yapılarının; şehir, kültür, mimari, edebiyat, din ve toplum açısından değeri, günümüzdeki kullanım durumları ve işlevlendirmeleri, mevcut sorunlar ve koruma önerileri gibi çeşitli konuları düzenlenecek sempozyumda ele alıyor.

21 Eylül 2021
Tarihi Su Kültürü ve Yapıları Sempozyumu Başlıyor

Prof. Dr. Ahmet Kala, Prof. Dr. Mehmet Hüsrev Subaşı, Prof. Dr. Suphi Saatçi, E. Öğretim Görevlisi Celal Kolay, Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Vefa Çobanoğlu, Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Selim Ökten ve Dr. Olcay Aydemir’den oluşan kurul danışmanlığında gerçekleşecek olan sempozyuma katılmak isteyenlerin 15 Ekim Cuma gününe kadar bildiri özetlerini teslim etmeleri bekleniyor. 18 – 19 Ekim tarihlerinde bildiri özetlerinin değerlendireceği ve kabul edilenlerin 22 Ekim Cuma günü açıklanacağı sempozyum, 18 – 19 Kasım’da Fatih Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek.

Fatih Belediyesi'ni Arahttps://tk.emsal.com.tr/fatihb/ SMS ve E-bülten AboneliğiSMS ve E-bülten Aboneliği
Başkan Instagram Başkan Twitter Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web
Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin