-A A+

Vefa Lisesi İlber Ortaylı Kütüphanesi Açıldı

Fatih’in köklü eğitim kurumlarından biri olan Vefa Lisesi’nde oluşturulan İlber Ortaylı Kütüphanesi'nin açılışı yapıldı.

14 Haziran 2022Vefa Lisesi İlber Ortaylı Kütüphanesi Açıldı
22 bin 450 kitaplı kütüphanenin açılış törenine Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, Tarihçi Bilim İnsanı Prof. Dr. İlber Ortaylı, İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak, çok sayıda öğretmen ve öğrenci katıldı.
Açılışta konuşma yapan Prof. Dr. İlber Ortaylı ‘Bu okulda çok önemli kişiler okumuştur. Kabataş Lisesi, Galatasaray Lisesi neyse bu okulda öyledir. Büyük bir okul, büyük bir müessesedir. Burada bana böyle bir hediye vermenizden dolayı çok müteşekkirim ama daha çok duygulandım.’ dedi. Tören, öğrencilerden oluşan koronun müzik ziyafetiyle devam etti.

Fatih Belediyesi'ni Arahttps://tk.emsal.com.tr/fatihb/ E-Bültene Abone OlE-BÜLTEN ÜYELİĞİ
Başkan Instagram Başkan Twitter Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web