-A A+

Yaya Önceliği Kırmızı Çizgimizdir

İçişleri Bakanlığımızın “Yaya Önceliği Kırmızı Çizgimizdir’’ mottosu ile yurt genelinde başlattığı çalışma gereği, ilçemizdeki tüm yaya geçitlerini farkındalığın artması için kırmızı ile boyadık.

29 Mart 2021
Yaya Önceliği Kırmızı Çizgimizdir

Yaya önceliği konusunda toplumda farkındalığı en üst düzeye çıkarmak ve yaya önceliğine verilen önemi vurgulamak amacıyla İçişleri Bakanlığı’nın 2018’de başlattığı “Önce Yaya” kampanyasının etkisi, her yıl farklı mottolarla hayata geçirilen faaliyet ve destekleyici kampanyalarla artmaya devam ediyor. Kampanyanın 2021 yılı için belirlenen “Yaya Önceliği Kırmızı Çizgimizdir” mottosu kapsamında Fatih Belediyesi ekipleri ilçedeki tüm yaya geçitlerini kırmızı ile boyadı.

Fatih Belediyesi'ni Arahttps://tk.emsal.com.tr/fatihb/ SMS ve E-bülten AboneliğiSMS ve E-bülten Aboneliği
Başkan Instagram Başkan Twitter Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web
Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin