miniklerimiz-bayrama-ozel-cocuk-etkinliklerin

Miniklerimiz Bayrama Özel Çocuk Etkinlikleri'nde Buluştu!

Yavuz Selim Yaşam Merkezi ve Karasurları Millet Bahçesi 2. Etap’ta düzenlenen Bayrama Özel Çocuk Etkinlikleri’nde buluşan miniklerimiz oyunlar oynayıp gösteriler izleyerek ve yarışmalara katılarak eğlenceli bir gün geçirdiler.
19.6.2024
yedikule-hisarinda-milli-takimimizin-gurcista

Yedikule Hisarı'nda Milli Takımımızın Gürcistan Karşısındaki Avrupa Futbol Şampiyonası Galibiyeti!

Yedikule Hisarı'nda Avrupa Futbol Şampiyonası heyecanı başladı! Katılımcılar Milli Takımımızın Gürcistan karşısında elde ettiği galibiyeti büyük bir coşkuyla kutladı.
19.6.2024
kaid-mustafa-aga-cesmesi-suyuna-kavustu

Kaid Mustafa Ağa Çeşmesi Suyuna Kavuştu

Sümbül Efendi Mahallesi'ndeki Kaid Mustafa Ağa Çeşmesi'nin restorasyonu kapsamında arka ve yan cephelerdeki çimento harçlı duvarlar sökülüp tuğla hatıllı ve moloz taş örgülü olarak yeniden inşa edildi.
18.6.2024
babalar-ve-cocuklari-fanconun-mum-boyama-etki

Babalar ve Çocukları FANÇO'nun Mum Boyama Etkinliğinde Eğlenceli Vakit Geçirdi

Babalar ve çocukları Kariye, Sümbül Efendi ve Silivrikapı çocuk kütüphanelerinde düzenlenen Mum Boyama etkinliğinde buluşarak hayal güçlerini kullanıp mumları renklendirdiler.
halicte-babalar-ve-cocuklarin-keyif-dolu-kano

Haliç'te Babalar ve Çocukların Keyif Dolu Kano Gezisi

Babalar ve çocukları FitFatih ve Gençlik ve Spor Birimi tarafından düzenlenen "Babamla Kano" etkinliğinde Haliç manzarası eşliğinde hem spor yapma hem de doğal güzelliklerin tadını çıkarma fırsatı buldular.
buyuklerimiz-bilim-fatihin-yadigar-kahvesinde

Büyüklerimiz Bilim Fatih'in Yadigâr Kahvesi'nde Düzenlediği Bayram Etkinlikleri'nde Keyif Dolu Vakit Geçirdi

Kıymetli büyüklerimiz Bilim Fatih tarafından Yadigâr Kahvesi'nde düzenlenen Bayram Etkinlikleri'nde yaratıcı aktiviteler ve Bilim Şovu'ndaki deneylerle hem eğlendiler hem de yeni bilgiler edindiler.
sanatseverler-yedikule-hisarindaki-tuvalde-gu

Sanatseverler Yedikule Hisarı'ndaki Tuvalde Gün Batımı Etkinliğinde Buluşuyor

Sanatseverler tarihî Yedikule Hisarı'nda düzenlenen Tuvalde Gün Batımı etkinliğinde yaratıcılıklarını sergileyerek gün batımının etkileyici renklerini tuvallere yansıtıyor.
mevlana-idris-anisina-duzenlenen-resim-yarism

Mevlâna İdris Anısına Düzenlenen Resim Yarışmasının Ödül Töreni Silivrikapı FANÇO'da Gerçekleştirildi

Mevlâna İdris'i anmak amacıyla Silivrikapı FANÇO'da düzenlenen resim yarışması onun mirasını canlı tutmayı ve çocuk edebiyatına yaptığı katkıları yeni nesillere aktarmayı hedefliyor.
14.6.2024
fatih-sultan-mehmet-yuzme-havuzu-acildi-yazin

Fatih Sultan Mehmet Yüzme Havuzu Açıldı: Yazın Serinliğini ve Sporun Keyfini Bir Arada Yaşayın

Hem serinlemek hem de spor yapmak isteyenler için güzel bir fırsat sunan Fatih Sultan Mehmet Yüzme Havuzu uluslararası standartlardaki modern tesisleriyle Fatih sakinlerinin hizmetine açıldı.
13.6.2024
isikli-kanolar-halici-renklendirdi

Işıklı Kanolar Haliç'i Renklendirdi

Vatandaşlar FitFatih ve Gençlik ve Spor Birimi işbirliğiyle düzenlenen Işıklı Kano Turu'nda Haliç’te ışıklandırılmış kanolarla keyifli anlar yaşadılar.
13.6.2024
Haberler Tümünü Gör
https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin